tennis-slag

Heb je altijd al willen sporten, maar was dit niet mogelijk?  Dan willen wij u graag uitnodigen om een keer te komen kijken bij tennisvereniging De Delftse Hout. Bij ons kan je komen tennissen! Sinds twee jaar wordt er op de tennisvereniging De Delftse Hout getennist door mensen met een beperking. Er is een groep van 12 G-tennissers die iedere zaterdag op ons park tennisles krijgt van 13 tot 14 uur. Het gaat er bij de lessen ook vooral om, om plezier met elkaar te hebben en lekker met elkaar te sporten. De training wordt gegeven door daar voor opgeleide trainers. Wil je het eerst eens proberen? Een introductieles is gratis en er zijn tennisrackets beschikbaar. Daarna kan je een tienrittenkaart voor 10 weken kopen, die kost € 50.

Wil je graag tennissen, maar heb je nog geen geschikte tennisvereniging gevonden? Geef je dan snel op om te komen tennissen bij De Delftse Hout.

Wil je je opgeven of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen met:

Jan Eric Unger, tel.nr. 06-47550617 of per email: janericunger@kpnplanet.nl Reserve telefoon nummer:  015-3694985 of 06-47 550

Naamloos1