Clubtoernooi

Jaarlijks organiseert De Delftse Hout voor al haar leden het gezellige clubtoernooi. Gedurende twee weken wordt in de categorieën 2 t/m 9 gestreden om het clubkampioenschap. Ook de jeugd is uiteraard van de partij.

Voor de volwassenen (ouder dan 18 jaar) wordt het toernooi in 2018 in het enkelspel verspeeld van maandag18 juni t/m zondag 24 juni. In het enkelspel wordt het toernooi in poulevorm verspeeld, zodat je in die periode dagen toch gauw drie tot vier wedstrijden speelt.

In de week erna wordt het dubbeltoernooi gehouden. De start is op zondag 24 junien de finales zijn op zondag 1 juli. In principe gebeurt dit in een afvalsysteem, met verliezersronde.

Ook voor de jeugd is er een clubtoernooi. Dit is in dezelfde periode (18 juni t/m 1 juli).

Het clubtoernooi voor de jeugd begint op vrijdag 22 juni en eindigt ook op zondag 1 juli. Het is dan voor sommigen tentamentijd, maar daar zullen we rekening mee (proberen te) houden. In principe gaat het jeugdtoernooi ook in poulevorm.

Naast de wedstrijden worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd. Zondag 24 juni is er “Heel Delftse Hout Bakt” (Tip, begin alvast met oefenen).
Zaterdag 30 juni is er de loterij.

 

Houd de berichten via de clubmail, website (daar vind je ook het antwoord op vele vragen, via FAQ_clubtoernooi2018),op het park en facebook in de gaten om te zien hoe en wanneer je kan inschrijven.

Enkelspeltoernooi:                       Toernooi

Jeugd- en dubbelspeltoernooi:      Toernooi

Volg het Clubtoernooi ook op Facebook: www.facebook.com/ckddh


Wat gebeurt er op het clubtoernooi?
In 2018 is het clubtoernooivernieuwd.

Het is voor de zomervakantie en het enkel- en dubbelspeltoernooi is gesplitst.

Van maandag 18 t/m zondag 24 juniwordt gestreden om de enkelspelkampioenschappen.

Zondag 24 juni t/m zondag 1 juliwordt het dubbeltoernooi gehouden.

Jeugd: vrijdag 22 juni t/m zondag 1 juli

Zie v ook de FAQoor meer vragen en antwoorden de FAQ.