31 maart Open Dag

Tennisvereniging De Delftse Hout is de grootste tennisvereniging van Delft en één van de grotere in de regio. En dat is niet zonder reden. De Delftse Hout is een aantrekkelijke vereniging met veel activiteiten voor recreanten en wedstrijdspelers en heeft een actieve jeugdcommissie.

De vereniging maakt gebruik van een sfeervol tennispark met 12 gravelbanen en een voor de regio unieke tennishal. Deze hal kan in de zomer door leden voor vrijspelen worden gebruikt! In de winter kunnen leden binnenbanen met korting huren. Ook garandeert de tennishal dat jeugdtrainingen altijd doorgaan! De contributie is concurrerend en er zijn geen verplichte bardiensten. 

Nieuwsgierig geworden?
Tennisvereniging De Delftse Hout organiseert op zondag 31 maart de jaarlijkse open dag. Op deze dag kunt u kennismaken met de vereniging en het park en als u wilt kunt u zelfs een balletje slaan om (weer) te ervaren hoe leuk het is om te tennissen. Uiteraard zijn er mensen aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. En er wordt op 31 maart een aantal gratis activiteiten georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen, zoals tossen, challenges e.d.

Van 12.00-13.00 uur kan er meegedaan worden met een bootcamp of Cardiotennisles (leeftijd 14+) en is er een G-tennisles. Vanaf 12.45 uur kunnen alle geïnteresseerde kinderen iedere 45 minuten meedoen aan gratis clinics verzorgd door tennisschool TennisTops. Om 13.30 uur en 15.30 uur kunnen ook volwassenen meedoen.

Waar?
Tennisvereniging De Delftse Hout, Laantje van Levenslust 2 in Delft
Wanneer?
Zondag 31 maart van 12.00 tot 17.00