Aanvullende maatregelen vanwege corona

Door de medewerking van iedereen verloopt de naleving van de coronaregels op ons tennispark gelukkig goed. We gaan uit van het gezonde verstand en dat werkt bijna altijd. Op enkele momenten dreigde het vol te worden op het terras of in het paviljoen en daar hebben we van geleerd. Voor de drukke competitiedagen zijn extra maatregelen genomen. De tenten die verspreid over het park staan zijn daar een voorbeeld van.

We gaan er vanuit dat de gemeente extra controles zal uitvoeren. Met het oplopende aantal besmettingen is het extra van belang dat we ons naast de baan allemaal aan de 1,5 meter regel houden. Daarmee zorgen we er gezamenlijk voor dat we niet worden geconfronteerd met een waarschuwing of zelfs een tijdelijke sluiting.

Vanaf 20 september moet het paviljoen om middernacht de muziek uitdoen en om 01:00 sluiten. In verband met registratie wordt bij het betreden van het park gevraagd om een QR-code te scannen en daarmee een formulier in te vullen met je contactgegevens (AVG-bepalingen van toepassing).

Dit weekeinde is het voor de competitiespelers extra opletten. Zowel de najaars- als de wintercompetitie zijn aan de gang en er wordt wisselvallig weer voorspeld. Volg alsjeblieft te allen tijde de aanwijzingen van de parkmanager en de verenigingscompetitieleider (VCL). Voor de najaarscompetitie is er zeer beperkt ruimte om in de hal te spelen bij slecht weer. Denk aan je binnenschoenen als je weer de hal in gaat!