Belangrijke mededeling voor de buitentennissers

Medewerkers op ons tennispark hebben de afgelopen dagen keihard gewerkt om buitenbanen 1 tot en met 10 beschikbaar te maken als uitwijk voor binnentennis. Binnentennis is vanwege de lockdown momenteel niet mogelijk.

Voor de leden van onze vereniging verandert er echter niets: als lid kan je zoals voorheen afhangen op baan 11 en 12 via de ClubApp. Lees het eerdere bericht hierover.

Als je op buitenbaan 1 tot en met 10 wilt vrijspelen MOET je een reservering hebben bij de stichting. Reserveren kan via deze link of telefonisch (015-2570416) of in het paviljoen. Je kan ook een 10-rittenkaarten gebruiken (reservering dan alleen in het paviljoen of telefonisch).

Tip: Met een extra reservering steun je direct de stichting. Houd hierbij rekening met sluiting van het park op 25 december en 1 januari en beperktere openingstijden op 24, 26 en 31 december.

Leden die reeds een reservering voor een binnenbaan hebben, als vaste contractant of vanwege de wintercompetitie, ontvangen bericht van de stichting. Als je via een training al binnenspeelde ontvang je bericht van Tennistops.

De beschikbaarheid van extra buitenbanen kan tot onduidelijkheid leiden.
Vraag gerust bij Tennistops of de vereniging om verduidelijking (secretaris@dedelftsehout.nl). Tegelijk wordt zo goed mogelijk toezicht gehouden door parkmedewerkers. Volg alsjeblieft hun aanwijzingen.