Berichten van het Bestuur september 2021

Enquêteresultaten en digitaal afhangen

Uit de enquête die in juli is gehouden blijkt een grote waardering voor onze club, gemiddeld ruim boven de 7! En iedereen is echt wel weer toe aan gezellige bijeenkomsten. Over dat laatste gaan we volgende keer in beraad. De meeste leden willen het digitaal afhangen handhaven, al dan niet gecombineerd met op het park kunnen afhangen. We zullen bekijken welke opties haalbaar en redelijk zijn. Handhaving van de geldende regels zal duidelijker geregeld worden.

 

Terugblik Open Toernooi

De editie van het Open Toernooi van 2021 kan op alle fronten zeer succesvol genoemd worden! We hadden veel inschrijvingen, er zijn leuke events georganiseerd en de sfeer was prima. Vrijdagavond was het zelfs weer ouderwets druk. Nogmaals dank aan de vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!! Zonder jullie geen feestjes.

 

Vrijwilligers bedankt

Net als vorig jaar, willen we ook dit jaar onze vrijwilligers in het zonnetje zetten. We verwachten in november iets te kunnen organiseren waarbij een presentje kan worden opgehaald. Maar tot die tijd, heel veel dank aan de vrijwilligers voor jullie inzet.