Berichtgeving in het kader van het coronavirus

De vereniging en de stichting volgen de adviezen van het RIVM en de KNLTB. Dit betekent dat leden die lichte verkoudheidsklachten hebben thuis moeten blijven, en dat evenementen en bijeenkomsten worden afgelast.

Wat betekent dit concreet? Het wintertoernooi (14 maart) en de pubquiz (21 maart) worden afgelast. De organisatie van het wintertoernooi bekijkt of het toernooi later dit jaar alsnog kan doorgaan. En uiteraard komt er wel weer een keer een nieuwe pubquiz. De wintercompetities die de stichting organiseert worden per direct beëindigd. De banen zijn beschikbaar om op de ingeplande tijden met je team vrij te spelen. De organisatoren van deze evenementen zullen leden of deelnemers apart op de hoogte stellen, of hebben dat al gedaan.

Trainingen van Tennistops kunnen onder voorwaarden doorgang vinden. Hierover hebben de leden die training hebben van Tennistops bericht gehad via Whatsapp en/of e-mail.

Over de Open Dag op 29 maart zullen we binnenkort een besluit nemen.

De KNLTB Voorjaarscompetitie gaat vooralsnog door. Het is nog te vroeg om daar wat over te zeggen. De KNLTB volgt hier in het advies van RIVM en NOC*NSF.