Clubnieuws Kort

 Oproep brainstorm kwaliteitsimpuls

Het bestuur wil graag dat de vereniging de komende jaren in de volle breedte een kwaliteitsimpuls krijgt. Dus in de activiteiten die we organiseren, de uitstraling van de vereniging, en natuurlijk het tennis zelf en alles wat daar mee te maken heeft. Dit kunnen en willen we natuurlijk niet alleen doen! Heb jij ideeën over hoe dit zou kunnen, of wil je meedenken hierover? Binnenkort organiseren we een brainstromsessie rondom dit thema. Wil je meedoen, meld je dan aan via: activiteiten_delftsehout@outlook.com of secretaris@dedelftsehout.nl

Van de bestuurstafel

Welke onderwerpen kwamen de afgelopen bestuursvergaderingen aan de orde? Een selectie:

Klachtenreglement en klachtencommissie: de nieuwe klachtencommissie kan nu echt van start, meer hierover tijdens de ALV.

Ontwikkeling ledenaantal: met ‘Clubanalytics’ van de KNLTB zien we wat we al wisten, een licht stijging in het ledenaantal. We willen inzetten op specifieke doelgroepen zoals 45+ en oudere jeugd.

Ledenwerving en -behoud: de commissie heeft in 2017 een aantal nieuwe activiteiten georganiseerd waaronder de ladder. Dit gaat in 2018 door! Ook zal er in 2018 meer op verenigingsmarketing worden ingezet.

Voorbereiding ALV: komt allen!

Voor vragen of suggesties kan altijd contact worden opgenomen met secretaris@dedelftsehout.nl of voorzitter@dedelftsehout.nl

 

Wintertoernooi

Zaterdag 10 februari is er een wintertoernooi voor volwassenen in de tennishal. Zowel beginnende als gevorderde tennissers kunnen mee doen. Je schrijft individueel in en je speelt dubbels op je eigen niveau. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur, dus zorg ervoor dat je om 19.15 uur aanwezig bent! Om je op te geven stuur je een e-mail met je naam en niveau naar info@tennistops.nl. De kosten voor deelname zijn € 10,– per persoon, inclusief consumptie. Zie de bijlage voor meer informatie.

 

Pubquiz

Word jij altijd uitgemaakt voor betweter? Worden je vrienden moe van al die feitjes die jij op kan dreunen? Weet jij meer van muziek dan de gemiddelde radio DJ? Of vind jij het gewoon leuk om mee te doen aan een quiz? Kom dan naar de Pubquiz op Tennispark De Delftse Hout op zaterdagavond 24 maart!

Groepen van vier tot zes deelnemers nemen het tegen elkaar op en strijden om wie de meeste kennis in huis heeft. Het winnende team gaat naar huis met een leuke prijs. De Pubquiz wordt door ons verenigingslid Marijn Abbenhuijs gepresenteerd!

Schrijf je in d.m.v. een e-mail naar parkmanager@tennisdelft.nl. Zie voor meer informatie de bijlage.