Clubtoernooi 2021

Dit jaar is er wederom een speciale editie van het Clubtoernooi in de zomervakantie. We nodigen dus iedereen uit om dit jaar weer vakantie te vieren bij tennisvereniging De Delftse Hout. Het Clubtoernooi wordt in twee weekenden gespeeld. We beginnen in het weekend van vrijdagavond 23 t/m zondag 25 juli met de singles en gemengd dubbels voor volwassenen en met dubbels voor de jeugd. In het weekend van vrijdagavond 30 juli t/m zondag 1 augustus spelen we de heren- en damesdubbels voor volwassenen en de singles voor de jeugd. 

We gebruiken de volgende uitgangspunten:

  • Jeugd (tot en met 17 jaar) kan alleen meedoen in de jeugdonderdelen.
  • We delen zo in dat je minstens twee keer speelt per onderdeel (via poules of in een afvalsysteem met verliezersronde).
  • Wedstrijden vinden plaats op een starttijd. Een partij wordt verdeeld in twee blokken van ongeveer een half uur. Na een slechte start heb je dus nog kans op herstel. Als het gelijk is dan spelen we een supertiebreak.
  • De indeling gebeurt op basis van speelsterkte en rating. Als jij vindt (of mensen in je omgeving vinden) dat je speelsterkte/rating geen recht doet aan je niveau, schrijf dat dan duidelijk bij de inschrijving.
  • Er zijn geen verhinderingen toegestaan behalve voor spelers die op zaterdag werken. Vermeld dit bij de opmerkingen.
  • Het is een toernooi dus tussentijds wisselen van partner is niet toegestaan behalve in bijzondere omstandigheden (corona was vorig jaar zo’n spelbreker/argument) en natuurlijk alleen in overleg met de wedstrijdleiding.
  • Inschrijfkosten zijn € 5 per onderdeel voor volwassenen en € 2,50 voor jeugd.

Omdat er op tijd wordt gespeeld zijn wedstrijden door ons goed te plannen en is er geen uitloop. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je lang moet wachten voor je de baan op kunt! Door onze manier van indelen speel je dus in principe twee (of meer) keer op één dag.

Inschrijven gaat via toernooi.nl, klik hier voor het 1e weekend en hier voor het 2e weekend.

We gaan nog proberen om wat leuke dingen te verzinnen maar het is kort dag. Houd dus de berichten in de gaten via de Clubmail, ClubApp, website, op het park, Facebook of Instagram.