Clubtoernooi 31 juli t/m 2 augustus

Het coronavirus heeft zich flink met het Clubtoernooi bemoeid. Op de geplande data in juni moesten we nog flink bij elkaar uit de buurt blijven. Daarom organiseren we in dit lustrumjaar een speciale editie van het Clubtoernooi, een dubbeltoernooi met als thema “Vier je vakantie bij tennisvereniging De Delftse Hout”!

Het Clubtoernooi vindt plaats van vrijdag 31 juli t/m zondag 2 augustus en heeft de volgende regels:

  • Het toernooi is voor volwassenen (leden die dit jaar 18 of ouder worden).
  • Er wordt gespeeld met een afvalsysteem met verliezersronde.
  • Wedstrijden vinden plaats op tijd. Een partij wordt verdeeld in twee blokken van ongeveer een halfuur (dus na een slechte start heb je nog kans op herstel).
  • De indeling gebeurt op basis van speelsterkte en rating. Als jij vindt (of mensen in je omgeving vinden) dat je speelsterkte/rating geen recht doet aan je niveau, schrijf dat er dan bij de inschrijving duidelijk bij.
  • Er zijn geen verhinderingen toegestaan behalve voor spelers die op zaterdag werken.
  • Inschrijfkosten zijn € 5 per onderdeel.

Omdat er op tijd wordt gespeeld zijn wedstrijden door ons goed te plannen en is er geen uitloop. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je lang moet wachten voor je de baan op kan! Door onze manier van indelen speel je dus in principe twee keer op één dag.

We gaan nog proberen om wat leuke dingen te verzinnen maar het is kort dag. Houd dus de berichten via de Clubmail, ClubApp, website, op het park, Facebook of Instagram in de gaten!

Inschrijven kan via toernooi.nl.