Clubtoernooi in de vakantie

Jaarlijks organiseert De Delftse Hout voor al haar leden het gezellige clubtoernooi. Dit jaar opnieuw via een speciale editie van het clubtoernooi in de vakantie. We nodigen iedereen uit om ook in 2021 weer de vakantie te vieren bij tennisvereniging De Delftse Hout.

Twee weekenden

Om dit jaar ook de singelaars aan bod te laten komen wordt het clubtoernooi in twee weekenden gespeeld.

Omdat er op tijd wordt gespeeld zijn wedstrijden goed te plannen en is er geen uitloop. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je lang moet wachten voor je de baan op kan! Door onze manier van indelen speel je dus in principe twee (of meer) keer op één dag.

We gebruiken de volgende uitgangspunten:

  • Jeugd (tot en met 17 jaar) kan alleen meedoen in de jeugdonderdelen.
  • We gaan zo indelen dat je minstens twee keer speelt per onderdeel. Of dat via poules gaat of in een afvalsysteem met verliezersronde laten we afhangen van het aantal passende inschrijvingen.
  • Wedstrijden vinden plaats op een starttijd. Een partij wordt verdeeld in twee blokken van ongeveer een half uur (dus na een slechte start heb je nog kans op herstel). Als dat gelijk is dan spelen we een supertiebreak.
  • De indeling gebeurt op basis van speelsterkte en rating. Als jij vindt (of mensen in je omgeving vinden) dat je speelsterkte/rating geen recht doet aan je niveau, schrijf dat dan duidelijk bij de inschrijving.
  • Er zijn geen verhinderingen toegestaan behalve voor spelers die op zaterdag werken. Vermeld dit bij de opmerkingen.
  • Het is een toernooi dus tussentijds wisselen van partner is niet toegestaan behalve in bijzondere omstandigheden (corona was vorig jaar zo’n spelbreker/argument) en natuurlijk alleen in overleg met de wedstrijdleiding.
  • Inschrijfkosten zijn € 5 per onderdeel voor de volwassenen en € 2,50 voor jeugd.

Inschrijven via toernooi.nl:

1e weekeinde: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=46CDADA8-6E16-4BE2-9D6E-256B7CC7B94A

2e weekeinde: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=97BF9A10-22F8-48D4-BD5C-746D79D8F121

We gaan nog proberen om wat leuke dingen te verzinnen maar het is kortdag. Houd dus de berichten in de gaten via de Clubmail, ClubApp, website, op het park, Facebook of Instagram.