Competitie-indeling voorjaarscompetitie

Deze week heeft de TC de competitie-indeling voor de voorjaarscompetitie afgerond. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk mensen te laten spelen. Daaraan hebben ook de extra aanmeldingen na onze oproep in de vorige clubmail zeker bijgedragen, dank daarvoor! Helaas blijft het onmogelijk om echt iedereen in te delen. Mocht je onverhoopt geen plekje hebben kunnen krijgen en ben je op de reservelijst beland, dan ben je daar al over geïnformeerd door de TC.

De indeling zal spoedig worden gepubliceerd op de website. De definitieve inschrijving van de teams bij de KNLTB vindt begin januari plaats. We roepen mensen die onverhoopt toch niet kunnen spelen (denk aan blessures of andere oorzaken) op om ons voor die tijd op de hoogte te stellen, zodat we hier misschien nog rekening mee kunnen houden. Dit kan via een mail aan competitie.ddh@gmail.com.

Belangrijk: het is sinds dit jaar mogelijk om te kiezen welke competitievorm je speelt op de zaterdag en zondag (regulier of alleen dubbel/mix). Alle captains van de teams die op die dagen spelen ontvangen hierover een mail. We verzoeken de captains in hun eigen team na te vragen welke competitievorm de voorkeur heeft. Zonder reactie schrijven we alle teams onder de oude competitievorm in. Laat het ons vóór 8 januari weten als je als team voor een alternatieve competitievorm kiest.