DDH krijgt rookverbod en scheidt plastic

In lijn met vele (inter)nationale initiatieven zoals “Rookvrije generatie” en “Alliantie Nederland Rookvrij” kondigen wij hierbij trots aan dat ook Tennispark De Delftse Hout een rookverbod gaat invoeren. Omdat wij willen meewerken aan een gezonder en fitter Nederland mag er, per ingang van 1 oktober 2020, niet meer gerookt worden op het gehele terrein van ons park. Om te voorkomen dat bezoekers van ons park bij de ingang begroet worden door rokers die even het park zijn afgelopen, is er een gedoog-hoekje gecreëerd aan de zijkant van het clubhuis waar geen doorloop is en vrijwel nooit mensen komen, dus overlast geminimaliseerd wordt.

Omdat wij ook graag bijdragen aan een beter milieu scheiden we vanaf nu plastic afval van de rest. Op het gehele park (binnen en buiten) zijn de prullenbakken bestempeld met ‘plastic’ of ‘rest’. Om het jullie nog makkelijker te maken, heeft Onno er ook instructies bij gehangen zodat duidelijk is wat er op ons park onder plastic valt.

Wij willen jullie allen alvast van harte bedanken voor de medewerking en wensen jullie heel veel sportplezier op ons schonere park!