De Delftse Hout ClubApp is live!

Tennisvereniging De Delftse Hout is nu ook als app op je smartphone (iOS/Android) beschikbaar!
Download de ClubApp om altijd op de hoogte te zijn van het laatste verenigingsnieuws en ander tennisnieuws. Via de app heb je direct toegang tot ‘Mijn KNLTB’ en kun je zien wat de beschikbaarheid is van de buitenbanen (afhangen moet je wel doen op de club!). Ook kun je de agenda van de vereniging bekijken zodat je op de hoogte bent van de aankomende evenementen.

Kortom, alle clubinformatie in één app!

Download de ClubApp nu:

Via Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.tizin.socie.tennis

Of via de Appstore: https://itunes.apple.com/nl/app/clubapp/id1136583337?mt=8

Inloggen

Heb je de ClubApp gedownload, dan dien je eenmalig een account aan te maken. Hanteer bij jouw account het e-mailadres dat bij ons in de ledenadministratie bekend is. Dit is ook het adres waarop je de clubmail ontvangt. Is het account eenmaal aangemaakt, dan kun je inloggen.

Mijn e-mail adres is niet up-to-date, wat nu?

Heb je een account aangemaakt en komt onze app niet tevoorschijn? Mogelijk hebben wij dan een foutief of ander e-mailadres van je. Hoe je je e-mailadres kunt wijzigen lees je op de website: https://www.dedelftsehout.nl/vereniging/lidmaatschap/wijzigen-gegevens/.

Omdat de volledige communicatie via dit mailadres verloopt, is je toegang tot onze app pas mogelijk na acceptatie van onze ledenadministratie.

Nog geen e-mailadres bekend bij onze ledenadministratie?

Mail dan naar ledenbeheer.ddh@gmail.com. Dan voegen wij jouw e-mailadres toe in de ledenadministratie. Pas na acceptatie is het mogelijk om de app te downloaden.

Vragen over de installatie of het gebruik van de app?

Mail dan naar app_info@dedelftsehout.nl.