De Delftse Hout Open gestart

De Delftse Hout Open is van het weekend gestart. Tot en met zondag 23 augustus zal er in menig wedstrijd gestreden worden voor de winst. Als bestuur zijn we verheugd met de ruim 400 aanmeldingen en wensen we alle deelnemers en de Open Toernooi commissie heel veel succes.

Het is natuurlijk altijd leuk als toeschouwers komen kijken. Vanwege de coronamaatregelen geldt ook hier: vermijd drukte! Spelers mogen maximaal 2 bezoekers meenemen. Elke speler en bezoeker wordt bij de ingang van het tennispark gecontroleerd op zijn/haar lichaamstemperatuur met een thermometer en dient zich daar ook te registreren, net zoals dit momenteel ook in de horeca gebeurt.

Houd er rekening mee dat vanwege het Open toernooi het komende week niet mogelijk is in de avonduren op de buitenbanen vrij te spelen. Bij regen kan het toernooi naar de hal verplaatst worden.

Het Bestuur

Eet- en Proeklokaal De Kurk@tennispark de Delftse Hout

Maandag 17 t/m zondag 24 augustus komen koks van Eet- en Proeflokaal de Kurk heerlijke verse wokschotels, hamburgers en saté bereiden op het terras van het tennispark.

Wil je een hapje komen eten? Reserveer dan alvast een tafeltje op ons Corona Proof terras.

Op vrijdag 22 augustus rond 18.00 kan je (al zittend) genieten van een akoestisch optreden van de FleetwoodManiacs.  Wil je zeker zijn van een plaats, reserveer dan een plekje op ons terras.

Reserveren kan via 015-2570416 of op het tennispark.