Denk mee over een sterkere vereniging

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) is voorgesteld om een brainstorm te houden om tot verbeteringen voor de vereniging te komen. Het bestuur wil graag invulling geven aan deze suggestie. Thema’s als “Maatschappelijke betrokkenheid van de vereniging” en “Vergroten verenigingsgevoel” lijken het bestuur passend, maar in de praktijk worden de thema’s tijdens de brainstorm geformuleerd.

Op basis van een soortgelijke brainstorm twee jaar geleden zijn verbeteringen doorgevoerd in de communicatie vanuit de TC, zijn bestaande verenigingsactiviteiten zoveel mogelijk versterkt en bieden wintertoernooien leden de mogelijkheid om ook in de winter in verenigingsverband te tennissen.

Borrelt bij jou ook wel eens een idee op over hoe het binnen de vereniging beter kan, of vind je het gewoon leuk om een avond mee te denken en te praten over een betere vereniging? Stuur dan een berichtje naar Anja van Langen, secretaris (secretaris@dedelftsehout.nl). In onderling overleg wordt vervolgens naar een geschikte datum gezocht.

De brainstorm zal door het bestuur worden gefaciliteerd en staat onder voorbehoud gepland voor de eerste helft april.