Dinsdag 16 februari online ALV van 20 tot 21 uur

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) legt het Bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid in 2020, worden nieuwe bestuursleden geïnstalleerd en kijken we samen vooruit naar 2021. Dit jaar moet de ALV helaas online plaatsvinden. De ALV is gepland op dinsdagavond 16 februari van 20 tot 21 uur. Vanaf 19:45 uur kan je aanloggen.

We hadden natuurlijk veel liever een persoonlijke ontmoeting georganiseerd, maar uitstel van de ALV is helaas geen optie. De online-ALV heeft ook enkele voordeeltjes: we maken er een compact programma van (ongeveer 1 uur) en het kost heel weinig moeite om aan te loggen. De traditionele nazit met een drankje houden jullie tegoed.

Op basis van de ervaringen van andere verenigingen met een online ALV maken we enkele gerichte afspraken:

  • Voor het opvragen van de documenten en een link om aan te loggen bij de online ALV stuur je een berichtje aan onze secretaris Anja van Langen (secretaris@dedelftsehout.nl).
  • Om de ALV soepel te laten verlopen verzoeken we de leden om vragen van tevoren schriftelijk te stellen. Deze vragen kan je uiterlijk vrijdag 12 februari aan de secretaris sturen.
  • Uitsluitend met het oog op verslaglegging zal de ALV worden opgenomen. Na de verslaglegging wordt de opname vernietigd.
  • Voel je jezelf een halve of hele digibeet en is een digitale ALV voor jou een belemmering? Geef het aan in je mail aan de secretaris en we proberen tot een oplossing te komen.