Diverse berichten

Laddercompetitie
Sinds begin april wordt er alweer druk ‘geladderd’ op onze vereniging. Inmiddels doen 68 clubladderspelers mee en zijn al een heleboel leuke en spannende partijen gespeeld op ons park.
Sinds begin april zijn er ook 6 nieuwe deelnemers aan de laddercompetitie. Lijkt het jou ook leuk om te spelen tegen andere leden van jouw niveau? Wil je (nog meer) leden leren kennen? Kun je wel wat extra oefening gebruiken? Meld je dan ook aan via http://clubladder.nl/dedelftsehout of download de gratis app: 'clubladder' van sportconnexions.

Ladderstand top 3
#1 Ralph Berkien
#2 Ruben Van Der Heiden
#3 Morne Swart

Zie ook de posters die in het clubhuis hangen of lees dit bericht op onze website!

Clubtoernooi 2018

Soms is het tijd voor vernieuwing. Het clubtoernooi van TV De Delftse Hout wordt daarom dit jaar voor de zomer gespeeld en wordt opgesplitst in een enkel- en dubbeltoernooi. Door het te splitsen kan iedereen toch aan 2 dubbelonderdelen mee doen.

Clubtoernooi: enkelspel 18 t/m 24 juni
Het enkelspeltoernooi begint op maandag 18 juni en eindigt met de finales op zondag 24 juni. Het singletoernooi wordt gespeeld in poulevorm, waarbij je - afhankelijk hoe goed je het doet - toch al gauw een keer of drie/vier in actie zal komen.
Inschrijven 

Clubtoernooi: dubbelspel 24 juni t/m 1 juli
De dubbels worden de aansluitende week gespeeld. We beginnen op zondag 24 juni en eindigen op zondag 1 juli. Voor de dubbelpartijen wordt gewerkt met een verliezersronde, zodat je altijd 2 keer speelt.
Inschrijven 

Clubtoernooi: Jeugd 22 juni t/m 1 juli
Het clubtoernooi voor de jeugd begint op vrijdag 22 juni en eindigt ook op zondag 1 juli. Het is dan voor sommige jeugdspelers tentamentijd, maar daar zullen we rekening mee (proberen te) houden. In principe gaat het jeugdtoernooi ook in poulevorm.
Inschrijven 

Leuke activiteiten tijdens het clubtoernooi
Naast de wedstrijden worden ook weer andere leuke activiteiten georganiseerd.
Zondag 24 juni is er ‘Heel Delftse Hout Bakt’ (Tip, begin alvast met oefenen!) en zaterdag 30 juni is er de loterij.

Houd de berichten via de Clubmail, onze website (met binnenkort ook antwoord op vele vragen, via FAQ_clubtoernooi2018), op het park en op Facebook in de gaten.