Donderdag 30 april start van jeugd tennistrainingen!

De gemeente Delft heeft ons plan van aanpak voor openstelling van het park voor jeugd tot en met 18 jaar goedgekeurd! Daarmee is de weg vrij om een start te maken met de openstelling.

Vanaf donderdag 30 april wordt gestart met de jeugdtrainingen. De trainers van Tennistops communiceren de details en de voorwaarden van de training direct met de leden.

Een overzicht van alle maatregelen vind je hier. Lees deze zorgvuldig voordat je naar de les komt en houd de website voor updates in de gaten.

Belangrijk: naast alle Corona-specifieke maatregelen geldt dat bij slecht weer de training niet door gaat! De hal blijft immers dicht.

Snel na de start van de trainingen gaan we vrijspelen voor leden tot en met 18 jaar mogelijk maken. Voor afhangen gelden extra procedures, waarbij we gebruik proberen te maken van de ClubApp, specifiek voor 13 tot en met 18 jarigen.
Heb je de ClubApp nog niet geïnstalleerd? Lees dan hier hoe je de app kunt installeren.

We kijken tevens naar de mogelijkheid om, in lijn met het regeringsbeleid, kennismakingslessen voor niet-leden op te zetten. Informatie over de precieze extra maatregelen voor deze volgende stappen wordt zo snel als mogelijk via de ledenmail gedeeld.

Voor suggesties of vragen kan je contact opnemen met de secretaris van onze vereniging (secretaris@dedelftsehout.nl) of met een ander bestuurslid.

We denken op deze manier een verantwoorde stap te kunnen maken richting een gecontroleerde openstelling van het park. Het belangrijkste is uiteraard dat iedereen in goede gezondheid is en blijft!

Met sportieve groet,

Mede namens het tennispark en Tennistops,

het bestuur van TV De Delftse Hout