Einde gravelseizoen nadert? Mooi niet!

De vereniging start in samenwerking met de stichting die ons park beheert een proef om 2 gravelbanen gedurende de hele winter bespeelbaar te houden! Het betreft de banen 11 en 12. Deze zullen van december tot en met maart open blijven, 7 dagen per week gedurende de (ruime) openingstijden van het park. Er kan dus ook ’s avonds op worden gespeeld. Met TennisTops wordt overleg gevoerd over extra trainingen op deze buitenbanen. Het reserveren van een baan verloopt via de ClubApp. Aan het gebruik van deze banen in de periode december-maart zijn voor leden geen extra kosten verbonden.

Uiteraard zijn we voor de beschikbaarheid van de banen afhankelijk van het weer en van de geldende coronamaatregelen. En bovendien kan vanwege de kwaliteit van de gravelbanen op de langere termijn onderhoud af en toe nodig zijn.

Omdat we gezamenlijk moeten uitvinden hoe het buitentennissen in de winter op ons park bevalt – het is ten slotte een proef – is het bestuur zeer geïnteresseerd in suggesties en meningen van leden over dit onderwerp. Stuur hiervoor een bericht aan Anja van Langen, onze secretaris (secretaris@dedelftsehout.nl).