Geregistreerde gegevens en lidnummer

Het is vanaf nu mogelijk je eigen gegevens en je lidnummer in te zien. Je kunt deze zelf wijzigen of corrigeren. Ook heb je de mogelijkheid een nieuwe pasfoto te uploaden of je privacy-instellingen aan te passen. Na goedkeuring door de ledenadministratie zijn je gewijzigde gegevens zichtbaar. Let op: een opgegeven bankrekeningnummer is (nog) niet via deze weg zichtbaar. Voor het raadplegen van je KNLTB-nummer en speelsterkte kun je mijnknltb.nl raadplegen.

Als je hier klikt, kun je inloggen met het e-mail adres dat bij de ledenadministratie bekend is. Vul het e-mail adres in achter 'User' en klik op 'Request new password'. Een password wordt dan gestuurd naar het in de administratie geregistreerde e-mail adres.
Wordt het e-mail adres door meerdere leden binnen een gezin gebruikt dan werkt dit niet altijd. Neem in dit geval contact op met de ledenadministratie via ledenbeheer.ddh@gmail.com en geef per gezinslid een uniek e-mail adres op. Desgewenst kan het bestaande e-mail adres worden gehandhaafd voor het ontvangen van de contributiefactuur.