Geslaagd dubbel Clubtoernooi

Onder het motto vier je vakantie dit jaar bij tennisvereniging De Delftse Hout was afgelopen weekeinde het dubbel Clubtoernooi voor volwassenen. Vrijdagavond zijn we met een paar wedstrijden gestart maar zaterdag en zondag konden de dertig koppels flink aan de bak met dubbelpartijen van verschillende niveaus. Soms wat te verschillend maar dat kan bijna niet anders bij toernooien in nieuwe jasjes, zeker in dit coronatijdperk.

Het spelen op tijd (twee keer een half uur en bij gelijke stand een supertiebreak) leverde veel spelplezier op. Een groot aantal deelnemers gaf aan dat ze blij waren weer eens een tenniswedstrijd te spelen. En de korte partijen betekenden dat alle deelnemers goed aan hun tennistrekken konden komen en dat we met de coronaperikelen goed konden plannen. Zaterdagmiddag was het gezellig druk en ook de pizza’s vielen omstreeks dinertijd in goede smaak.

Ook het mooie zondagse weer hielp in de spelvreugde en leuke partijen.

Iets na vijven konden met ongeveer vijftig aanwezigen genieten van een drankje voor, tijdens en na de prijsuitreiking.

Mede mogelijk gemaakt door enthousiaste mensen van de bar en onze groundslieden, maar ook sponsoring van Van der Knaap drankhandel (waterflesjes) en i-tennis (prijzen).

Voor extra informatie over het clubtoernooi van de Delftse Hout: