Gezocht: bestuurslid voor Stichting Tennispark De Delftse Hout

Stichting Tennispark De Delftse Hout is verantwoordelijk voor de exploitatie van het tennispark. Het bestuur van de stichting houdt zich o.a. bezig met de verhuur van de binnen- en buitenbanen, de afstemming met haar huurders (o.a. de tennisverenigingen), maar bijvoorbeeld ook met marketing en projecten met betrekking tot het onderhoud van en investeringen in het tennispark. Het bestuur van de stichting doet dit niet alleen en wordt hierin bijgestaan door een aantal medewerkers, zoals de parkmanager, de groundsmen en overig (bar)personeel.

De stichting is op zoek naar een bestuurslid en een secretaris (m/v). De secretaris houdt zich onder meer bezig met:

  • De (agenda-technische) afstemming ten behoeve van afspraken met de verenigingen;
  • Afstemming met de Raad van Commissarissen (het controlerend orgaan van het stichtingsbestuur);
  • Het vastleggen van de bestuursvergaderingen, maar ook met
  • Projecten of onderwerpen waar je interesse naar uit gaat. Uiteindelijk bepaal jij zelf ook waar je invulling aan wilt geven binnen het bestuur.

De rol van bestuurslid van Stichting Tennispark De Delftse Hout neemt per maand ongeveer 4-6 uur in beslag, afhankelijk van de zaken die spelen. Het bestuur vergadert eens in de 4-5 weken.

Je maakt als bestuurslid deel uit van een leuk bestuur dat uiteraard de tennissport en een bruisend tennispark hoog in het vaandel heeft staan. Op dit moment bestaat het bestuur uit voorzitter Oscar Lauf, secretaris Alec van der Voort, penningmeester Eric Nell en lid Anika Duut van Goor. Hoewel het wel de voorkeur heeft, hoef je niet per se lid te zijn van één van de verenigingen. Het is de bedoelding dat je na een korte inwerkperiode vanaf september ‘up and running’ bent binnen het bestuur.

Ben je geïnteresseerd, ken je iemand die misschien geïnteresseerd is of wil je meer informatie? Neem dan contact op via alec@tennisdelft.nl.