Gezocht: Nieuw lid voor de Raad van Commissarissen van de Stichting Tennispark Delftse Hout

Stichting Tennispark De Delftse Hout doet de bedrijfsvoering van de op het park aanwezige faciliteiten zoals de gravelbanen, tennishal en kantine en verhuurt deze faciliteiten aan de verschillende gebruikers, waaronder ook onze tennisvereniging.

De Raad van Commissarissen (RvC) ondersteunt hierin en houdt toezicht op het bestuur. Momenteel bestaat de RvC uit vier leden van onze vereniging en door het aanstaande vertrek van een van deze leden zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiasteling die kan bijdragen aan een goede uitvoering van onze taak.

Kandidaten moeten lid zijn van Tennisvereniging De Delftse Hout, affiniteit hebben met de bedrijfsvoering van een tennispark en bij voorkeur relevante werkervaring of kennis hebben hiervan. 

De ervaring leert dat wij gemiddeld één avond per maand vergaderen, dat wil zeggen intern, met het Stichtingsbestuur, of met het bestuur van de tennisvereniging. Daarnaast zijn wij maandelijks ongeveer 1 á 2 uur kwijt aan mailverkeer. Voor deze tijdsbesteding krijg je een hoop voldoening terug omdat je actief bijdraagt aan het goed functioneren van ons park.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Liselot Arkesteijn (secretaris) of Andre de Haan (voorzitter), of stuur een email naar rvcddh@gmail.com