Gezocht: secretaris voor het bestuur van Stichting Tennispark De Delftse Hout

Stichting Tennispark De Delftse Hout? Ja, die is verantwoordelijk is voor de exploitatie van het tennispark. Het bestuur van de stichting houdt zich o.a. bezig met verhuur van de binnen- en buitenbanen, de afstemming met haar huurders (o.a. de tennisverenigingen), maar bijvoorbeeld ook met marketing en projecten inzake onderhoud en investeringen in het tennispark. Het bestuur van de stichting doet dit niet alleen en wordt hierin bijgestaan door een aantal medewerkers, zoals: de parkmanager, de groundsmen en het barpersoneel.

De secretaris (m/v) houdt zich onder meer bezig met:

  • de (agenda-technische) afstemming ten behoeve van afspraken met de verenigingen;
  • afstemming met de Raad van Commissarissen (het controlerend orgaan van het stichtingsbestuur);
  • het vastleggen van de bestuursvergaderingen, maar ook met projecten of onderwerpen waar je interesse naar uit gaat.

Je maakt deel uit van een leuk bestuur dat uiteraard de tennissport en een bruisend tennispark hoog in het vaandel heeft staan. Op dit moment bestaat het bestuur uit voorzitter Oscar Lauf, secretaris Alec van de Voort, penningmeester Eric Nell en lid Anika Duut van Goor. Hoewel het wel de voorkeur heeft, hoef je niet perse lid te zijn van één van de verenigingen. Het is de bedoelding dat je na een korte inwerkperiode vanaf september ‘up and running’ bent binnen het bestuur.

Ben je geïnteresseerd, ken je iemand die misschien geïnteresseerd is of wil je meer informatie? Neem dan contact op via: alec@tennisdelft.nl.