Het Open Toernooi begint!

Een toernooi met een nieuw jasje dit jaar; een nieuwe toernooicommissie, nieuwe toernooiopzet (actuele rating) en een nieuwe toernooiweek. Met name de verplaatsing van het toernooi van eind juni naar midden augustus was een risico, maar heeft geweldig uitgepakt:

Met trots kunnen melden we dat ons Open Toernooi nog nooit zó groot is geweest!

Met meer dan 500 (!) spelers, waaronder veel van onze eigen DDH-ers, gaan we er dit jaar een waar tennisspektakel van maken. As we speak, zijn we druk bezig met het plannen van het grote aantal wedstrijden. Er wordt doordeweeks dan ook om 15.00 uur gestart om al deze wedstrijden gespeeld te krijgen. Vanaf deze tijd is er zeer beperkt (vrijwel geen) gebruik te maken van al onze buitenbanen voor vrij spelen. Houdt hier dan ook rekening mee!

Deel van de nieuwe opzet is de focus op meer toptennis op ons park. Zeker in de hoogste herenenkel categorie is er een geweldig sterk deelnemersveld gerealiseerd. Deze heren hebben een actuele rating variërend van een verbluffende 0,8 tot 1,9. Bekende namen als Justin Eleveld (nr. 30 van Nederland, oud-kampioen bij de junioren op de Australian Open) en Kevin Boelhouwer (nr. 21 van Nederland en Eredivisiespeler) zijn komende week op ons park te bewonderen! We roepen u dan ook allen op om zeker even te komen kijken, wat van de zomerse sfeer op te snuiven en vooral ook geweldig tennis voorgeschoteld te krijgen!

De schema's staan online op:

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=64E29960-6BD4-4E8D-9F88-C049148C866C

Om deze sfeer te bevorderen hebben is er ook geïnvesteerd in de aankleding van het park. Zo biedt het park u volgende week onder andere:

- Een gloednieuwe Cocktail/Buitenbar
- Een Pizza Buitenbar mét Saté-BBQ
- Een relax-(zwem)bad op het terras
- Een heus strand op het terras
- Stand van sportzaak Ruisch
En qua eten een aparte menukaart voor het Open Toernooi met o.a.:
- Een Tapasplateau
- Een Corona Bucket

Het is bijna zover, het Open toernooi 2017 staat op het punt van beginnen. Komt allen kijken!

We hebben er onwijs veel zin in!

Namens de Open Toernooicomissie,

Bas Muysson

Lisette Smid

Michiel van der Windt