Inschrijven KNLTB najaarscompetitie 2022 (voor senioren)

Vanaf nu kun je je inschrijven voor najaarscompetitie 2022 van de KNLTB! Dit najaar zijn er voor iedereen 5 speeldagen in plaats van de gebruikelijke 7. Waarom? Dat kun je hier lezen. Er wordt gespeeld van ongeveer half september tot half oktober. De exacte speeldata kun je hier vinden. 

We gebruiken voor het inschrijven toernooi.nl. Heb je nog geen account, dan moet je dat eerst aanmaken. Heb je al een account, controleer dan of het e-mailadres bij dit account nog steeds klopt. Via dat e-mailadres gaan we namelijk met je communiceren. Deadline voor het inschrijven is 29 mei.

Voor welke competitiesoorten kun je je inschrijven?

We bieden als vereniging verschillende competitievormen aan:

  • Dinsdagochtend (alleen dames)
  • Donderdagochtend (alleen dames)
  • Vrijdagavond (damesdubbel, herendubbel, gemengd dubbel)
  • Zaterdag overdag (dames, heren, gemengd; allen in dubbelvorm of met 2 enkels)
  • Zondag overdag (dames, heren, gemengd 8 wedstrijden, gemengd 5 wedstrijden)
  • Zondag namiddag (8&9-competitie)

8&9-competitie

De 8&9 competitie is een laagdrempelige dubbelcompetitie speciaal voor (startende) recreatieve tennissers met speelsterkte 8 en 9. Op een wedstrijddag worden er twee dubbelpartijen gespeeld.

Inschrijven

Je schrijft je individueel in. Bij de opmerkingen kun je de namen van eventuele teamgenoten invullen (deze moeten zich wel zelf inschrijven!). Ook kun je verschillende competitievormen en -dagen aangeven. Inschrijven voor meerdere dagen en competitievormen vergroot de kans op plaatsing in een passend team. Indien je een voorkeursvolgorde hebt, dan kun je deze in het opmerkingenveld aangeven.

Vrijdag en zaterdag zijn de dagen waarvoor wij veel belangstelling verwachten. Geef dus ook alternatieven op met je beoogde team om zeker te zijn van een plekje. De TC houdt zich het recht voor om bij te veel inschrijvingen te kijken naar andere competitievormen of competitiedagen om iedereen te accommoderen. Mocht dat niet mogelijk blijken, dan wordt er geloot.

De TC zal uiteindelijk de indeling bepalen, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met opgegeven voorkeuren. Je speelt met je team elke speeldag; teams zullen in principe uit tenminste 6 personen bestaan. Voor de volledige voorwaarden verwijzen we je naar het reglement bij het inschrijfformulier. Je betaalt gelijk bij het inschrijven voor de competitie een vast bedrag van €13,50. Wil je je opgeven als invaller? Ga dan niet naar toernooi.nl, maar stuur een mail naar de TC (competitie.ddh@gmail.com).

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de TC via competitie.ddh@gmail.com. De inschrijving voor de junioren gaat via de Jeugdcommissie.

Met vriendelijke groet,

De TC (Annemiek, Bas, Bianca, Eline)