Inschrijven KNLTB voorjaarscompetitie 2021 (voor senioren)

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de grootste tenniscompetitie van Europa: de voorjaarscompetitie 2021 van de KNLTB! Natuurlijk kunnen we nog niet voorspellen hoe de wereld er tegen die tijd uitziet, wat voor maatregelen er dan gelden en of de competitie in reguliere vorm door kan gaan. Maar om goed voorbereid zijn, gaan wij als TC de teamindelingen maken zodat we de teams kunnen inschrijven bij de KNLTB.

We gebruiken voor het inschrijven toernooi.nl. Heb je nog geen account, dan moet je dat eerst aanmaken. Je kunt je via de inschrijfpagina inschrijven voor de competitie op dinsdag- en donderdagochtend (alleen dames), vrijdagavond, zaterdag en zondag. Op zondag wordt ook weer de 8&9 competitie aangeboden. Deadline voor inschrijven is 6 december.

Je schrijft je individueel in. Bij de opmerkingen kun je de namen van eventuele teamgenoten invullen (deze moeten zich wel zelf inschrijven!). De TC zal uiteindelijk de indeling bepalen, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met opgegeven voorkeuren. Ook kun je verschillende competitievormen en -dagen aangeven. De vrijdag en zaterdag zijn al vrij druk, op zondag is er nog ruimte. Je speelt met je team elke speeldag; teams zullen dan ook uit tenminste 6 personen bestaan. Vanwege de onzekerheden vanwege corona behouden we ons het recht voor om grotere teams te maken. Ook zullen we, net als in het najaar, weer werken met spreiding van starttijden. Voor de volledige voorwaarden verwijzen we je naar het reglement bij het inschrijfformulier. Je betaalt gelijk bij het inschrijven voor de competitie (een vast bedrag van € 14,50). Gaat de competitie helemaal niet door, dan krijg je je inschrijfgeld terug. Wil je je opgeven als invaller? Ga dan niet naar toernooi.nl, maar stuur een mail naar de TC (competitie.ddh@gmail.com).

Voor de exacte speeldagen in april, mei en juni, zie de knltb-site. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de TC via competitie.ddh@gmail.com. De inschrijving voor de junioren gaat via de Jeugdcommissie.

Met vriendelijke groet,
De TC (Annemiek, Bas, Bianca, Eline)