Inschrijven najaarscompetitie senioren

Door de coronamaatregelen kon de voorjaarscompetitie helaas niet doorgaan. De KNLTB heeft nu besloten de voorjaarscompetitie te verplaatsen naar het najaar. Voor algemene vragen over en gevolgen van het verplaatsen van de competitie door de KNLTB naar het najaar verwijzen we je naar de KNLTB-site (zie ook de meestgestelde vragen onderaan het bericht).

Of de competitie in het najaar definitief door kan gaan, is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten.

Om wel voorbereid te zijn, gaan wij als TC de teamindeling maken. De leden die ingedeeld waren in de voorjaarscompetitieteams krijgen hierbij voorrang (zij hebben hierover een e-mail ontvangen). Andere leden kunnen zich tot uiterlijk 20 mei aanmelden voor de najaarscompetitie. Op de zondag is nog plek; op de vrijdagavond en zaterdag zeer beperkt. Inschrijven geeft dus geen garantie op plaatsing. Als we je niet kunnen plaatsen dan kom je op de reservelijst.  

Je schrijft je individueel in via toernooi.nl. Voor de volledige voorwaarden verwijzen we je naar het reglement bij het inschrijfformulier. De speeldata zijn hier te vinden. Indien je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je die data ook beschikbaar bent om te spelen. Wil je je opgeven als invaller of heb je vragen? Stuur dan een mail naar de TC (competitie.ddh@gmail.com). Mocht de competitie niet doorgaan of je kunt niet in een team ingedeeld worden, dan ontvang je je inschrijfgeld (€ 14,50) terug.   

Met vriendelijke groet, de TC (Annemiek, Bas, Bianca en Eline)