Inschrijven voorjaarscompetitie senioren

Het is weer tijd om in te schrijven voor de grootste en gezelligste tenniscompetitie van Europa: de voorjaarscompetitie 2020 van de KNLTB! We gebruiken voor het inschrijven toernooi.nl. Heb je nog geen account, dan moet je dat eerst aanmaken. Je kunt je via de inschrijfpagina inschrijven voor de competitie op dinsdag- en donderdagochtend (alleen dames), vrijdagavond, zaterdag en zondag. Op zondag wordt ook weer de 8&9 competitie aangeboden. Deadline voor inschrijven is 30 november.

Je schrijft je individueel in. Bij de opmerkingen kun je de namen van eventuele teamgenoten invullen (deze moeten zich wel zelf inschrijven!). De TC zal uiteindelijk de indeling bepalen, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met opgegeven voorkeuren. Je speelt met je team elke speeldag; teams zullen dan ook uit tenminste 6 personen bestaan. Voor de volledige voorwaarden verwijzen we je naar het reglement bij het inschrijfformulier. Wat nieuw is dit jaar, is dat je gelijk bij het inschrijven betaalt voor de competitie (een vast bedrag van € 14,50). Wil je je opgeven als invaller? Ga dan niet naar toernooi.nl, maar stuur een mail naar de TC (competitie.ddh@gmail.com).

Voor de exacte speeldagen in april, mei en juni, zie de knltb-site. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de TC via competitie.ddh@gmail.com. De inschrijving voor de junioren gaat via de Jeugdcommissie.