Interne Jeugdcompetitie

Misschien heb je afgelopen zondag een paar extra kinderen opgemerkt in het Tennispark. Er waren 90 Oranje, Groene en Gele jeugdspelers die tegen elkaar speelden.

Op zondag 11 april zijn we gestart met een interne competitie voor de jeugd. Vooralsnog zijn er 5 data ingeboekt: 11, 25 april, 9, 16 en 30 mei. Op 25 april en 30 mei doen ook rode spelers mee.

De Interne Jeugdcompetitie is iets nieuws en is ontstaan, omdat de gewone competitie voorlopig nog niet van start mag vanwege de Corona maatregelen. Onderlinge wedstrijdjes op de club mag wel, als er maar geen publiek komt kijken. Wel mogen er begeleiders bij zijn en die zijn voor de jongste jeugd ook wel nodig. Er wordt gesingeld en gedubbeld op tijd, in de kleuren rood, oranje, groen, en geel t/m18. Door de trainers is het zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld en de indeling ook afhankelijk van de voorgaande resultaten. Mochten er jeugdspelers zijn die alsnog mee willen doen, laat het dan even aan de jeugdcommissie weten, dan wordt bekeken of ze bijgevoegd kunnen worden.

Je kon merken dat de jeugd er echt weer zin in had om partijen te spelen. Ook het weer speelde mee en de zon liet zich af en toe zien. Natuurlijk hopen we ook dat de gewone competitie alsnog doorgaat, maar dat is nog erg onzeker. Ondertussen is onze jeugd lekker bezig met hun onderlinge strijd!

Bekijk via deze link onze jeugdspelers in actie.