Interne zondagavond mix/dubbel competitie (1)

Heb je zin om één keer per twee weken een leuke en gezellige mix en/of dubbel wedstrijd te spelen?

Ook in 2020 wordt op de zondagavonden de interne dubbelcompetitie weer georganiseerd voor recreatieve tennissers in de categorie 6/7/8/9. Er zijn geen kosten voor deze competitie. Alle wedstrijden worden gespeeld op de buitenbanen van de Delftse Hout. De ideale competitie dus!

De competitie start als het tennispark weer geopend is en loopt tot en met oktober, minus zes weken zomerstop. 

Je kunt je zowel als koppel (damesdubbel, herendubbel of mix) of individueel inschrijven. Bij individuele inschrijvingen probeert de organisatie teams samen te stellen, maar kan dat niet garanderen.

Een paar regels voor de interne zondagavond competitie:

De deelnemende teams worden in groepen verdeeld en elke team speelt om de 14 dagen. Banen worden voor deze interne competitie gereserveerd van 19.30-21.30 uur. De wedstrijd kan dus zonder onderbreking uitgespeeld worden. De wedstrijden duren 2 sets en een eventuele 3e set kan gespeeld worden als super tiebreak (in onderling overleg).  

Ben je verhinderd op de datum waarop gespeeld moet worden, dan kan de wedstrijd op een ander moment gespeeld worden (in dat geval moet je wel zelf afhangen). Je kunt natuurlijk ook een invaller regelen. 

Als de banen zijn afgekeurd, dan worden de wedstrijden aan het eind van het wedstrijdschema ingehaald.

De indeling gebeurt op sterkte. Het kan zijn dat een herenteam tegen een dames- of mixteam speelt. De organisatie doet zijn best om een zo goed mogelijke indeling te maken van de teams. Als dat toch niet het geval blijkt, dan zoeken we een oplossing.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het seizoen worden opgedeeld in twee of meer delen. Eventueel wordt een herindeling gemaakt waarbij ook gepromoveerd en gedegradeerd kan worden.

De teams moeten zelf voor ballen zorgen. Indien men het niet eens kan worden over de kwaliteit van de ballen, kunnen nieuwe ballen worden aangeschaft in het paviljoen.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Hilbrand Does (hilbrand_does@yahoo.com) met de vermelding van je speelsterkte, e-mailadres en telefoonnummer.