Interne zondagavond mix/dubbel competitie

Heb je interesse één keer per twee weken een leuke en gezellige mix en/of dubbel wedstrijd te spelen?
Ook in 2019 wordt op zondagavonden de interne dubbelcompetitie weer georganiseerd voor de recreatieve tennisser in de categorie 6/7/8/9. Er zijn geen kosten inbegrepen bij deze competitie. Alle wedstrijden worden gespeeld op de buitenbanen van de Delftse hout. De ideale competitie dus!
De competitie loopt van april t/m oktober, minus 6 weken zomerstop. We beginnen op de eerste zondag in april.
Er kan zowel als als koppel (damesdubbel, herendubbel of mix) of individueel ingeschreven worden. Bij individuele inschrijvingen probeert de organisatie een teams samen te stellen, maar kan dat niet garanderen.
Een paar regels voor de interne zondagavond competitie:
  • De deelnemende teams worden in groepen verdeeld en elke team speelt om de 14 dagen. Banen worden voor deze interne competitie gereserveerd van 19.30-21.30 uur.
  • De partij kan dus zonder onderbreking uitgespeeld worden. De partij duurt 2 sets en de evt. 3e set kan gespeeld worden als super tiebreak. Hierbij dient overlegd te worden, dat allebei de partijen akkoord zijn met de keuze.
  • Is men verhinderd op de datum waarop gespeeld dient te worden, dan kan de wedstrijd op een ander moment gespeeld worden. Dit zal dan betekenen dat er afgehangen moet worden.  Er kan ook een invaller geregeld worden.
  • Bij afgekeurde banen worden de wedstrijden aan het eind van het wedstrijdschema ingehaald.
  • Indeling vindt plaats op sterkte. Het kan zijn dat een herenteam tegen een dames- of mixteam speelt. De organisatie doet zijn best om een zo goed mogelijk indeling te maken van de teams. Als het blijkt anders te zijn word er gekeken naar oplossingen hiervoor.
  • Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan het seizoen worden opgedeeld in 2 of meer delen. Eventueel wordt een herindeling gemaakt waarbij ook gepromoveerd en gedegradeerd kan worden.
  • De teams dienen wel zelf voor ballen te zorgen. Indien men het niet eens kan worden over de kwaliteit van de ballen, kunnen nieuwe ballen worden aangeschaft in het clubgebouw.
Aanmelden kan tot 1 april 2019 door een mail te sturen naar Hilbrand Does met vermelding van speelsterkte, e-mail adres en telefoon nummer. Het email adres is hilbrand_does@yahoo.com.