Kennismakingslidmaatschap

Speciaal voor degene die kennis wil maken met de tennissport is er het kennismakingslidmaatschap. Dit is een eenmalige aanbieding waarbij je in de maanden april en mei acht tennislessen volgt. Op de dag dat je les hebt, kun je ook een baan ‘afhangen’ om vrij te spelen. Het kennismakingslidmaatschap is een kant en klaar pakket voor een vaste prijs. Er zijn geen bijkomende kosten.

Als je na de kennismakingslessen besluit door te stromen als lid, hoef je niets te doen. Je kunt dan meedoen met alle activiteiten. Je ontvangt een factuur voor het lidmaatschap voor het resterende deel van het jaar en je bent geen inschrijfgeld verschuldigd. Verder ontvang je je eigen KNLTB-pas waarmee je via het afhangsysteem zelf een baan kunt reserveren om vrij te spelen.

Wil je na de kennismakingsperiode niet door als lid, dan is een bericht naar de ledenadministratie ( ledenbeheer.ddh@gmail.com) voldoende om dit door te geven.

* Als jeugd wordt beschouwd de persoon die in 2018 de leeftijd van 18 jaar (nog) niet bereikt. Als volwassene wordt beschouwd iedereen die in 2018 de leeftijd van 18 jaar bereikt of heeft bereikt.

Voor het online inschrijfformulier klik hier. Tennistops stuurt uiterlijk 26 maart 2018 bericht over lesdag en -tijd. Voor vragen over de tennislessen, kunt u mailen naar info@tennistops.nl.