Lustrum TV De Delftse Hout – 6 juni 2020 – Bubbels & Ballen!

Zaterdag 6 juni 2020, precies 5 jaar na het vorige lustrumfeest, is het weer zover: tijd voor een super gezellig, leuk en bruisend feest ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Tennisvereniging De Delftse Hout! Sportieve activiteiten, diner in festivalsfeer en natuurlijk alle goede en mooie onderdelen van het vorige feest laten we terugkomen. Hieronder alle ins & outs over de dag, een oproep voor vrijwilligers die voor 1 of 2 uurtjes kunnen helpen bij enkele activiteiten, en de zoektocht naar sponsoren.

Het PROGRAMMA voor de dag zelf ziet er op hoofdlijnen als volgt uit: de lustrumdag start om 13:30 met een ontvangst en om 14:00 starten de activiteiten en de clinics van Paul Haarhuis. Enkele van de activiteiten zijn: Service Snelheidsmeter, VR-bril funball game, Mega Bellen Blazen, Bubble Voetbal, Tennis Pong, Fotoshoot met idool, Schminken en Jeu de Boules. Rond 17:00 is er een Demonstratiewedstrijd met direct daarna een Borrel met Bubbels. Om 18:00 start het diner en rond 20:00 zal het feest losbarsten.  

Het DINER bestaat uit vier of vijf verschillende gerechten die onder andere door de Smoke Masters worden bereid en verzorgd. Luciano's IJssalon verwent ons met een heerlijk ijsje. 

De LOTERIJ wordt dit jaar op de open dag op 29 maart gehouden. De opbrengsten van de loterij komen volledig ten bate van het lustrum. De loten zijn slechts 5 euro per stuk en er zijn schitterende prijzen te winnen, zoals een Escaperoom toegangskaart ter waarde van 150 euro, 1/2 uur privéles van Tennistops, kaartjes voor Monkeytown en Glow in the Dark Golf, een rondleiding met proeverij bij Delfts Brouwhuis, lunch- en dinerbonnen van o.a. de Waag, Café de V, Lef, de Brasserij, Kruydt, Jans, Pavarotti en Heinde & Ver, vrijkaartjes voor verschillende musea en een green fee voor 9 holes op Delfland Golf. U kunt loten kopen aan de bar in het paviljoen, bij de leden van de lustrumcommissie en via lcddh6@gmail.com.

VRIJWILLIGERS hebben we nodig om 1 of 2 uur bij een van de activiteiten in de middag te staan en te begeleiden. Maar ook rondom het diner en feest hebben we extra handjes nodig. Ilse, Onno, Ron, Anika, Astrid en Rogier zullen in de voorbereiding al veel doen, maar hebben daar graag jullie hulp bij! Ook bij de verkoop van de loten stellen we het zeer op prijs als enkelen met ons willen leuren om gewoon lekker minimaal 500 loten te verkopen :-)! Vele handen maken licht werk, dus meld je aan via lcddh@gmail.com.  

SPONSOREN: aan dit bericht is ook de sponsorbrochure toegevoegd. Om al onze mooie plannen te realiseren hebben we extra financiële middelen nodig. Dus competitieteams, families, gezinnen, trainingsgroepjes, tossers, etc.: Als je met z'n allen wat bij elkaar legt, heb je zo een ‘Vriend van DDH’ sponsorschap of zelfs een Brons, Zilver of Goud pakket!  

Daarnaast zijn we ook nog hard op zoek naar JEU DE BOULES BALLEN. Van die gekleurde plastic ballen die achterin de schuur, garage of zolder liggen. Deze kun je bij de bar afgeven.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het jubileumfeest?! Volg ons dan via https://www.facebook.com/events/2753867058004638/.

Feestelijke groet van de lustrumcommissie! Ilse, Onno, Ron, Anika, Astrid en Rogier