Na goedkeuring gemeente mogen we allemaal ook weer dubbelen!

Vanuit de KNLTB mag er na goedkeuring van de gemeente ook weer gedubbeld worden. Onze aanvraag is ingediend en we verwachten maandag 25 mei goedkeuring te krijgen.

Als er goedkeuring is, plaatsen we zo snel mogelijk een bericht op de website en in de ClubApp.

Op het gebied van trainingen verandert er op korte termijn niets. Ook het terras en het clubhuis zijn tot nader bericht gesloten omdat geen sprake is van een commerciële horecavergunning.

Wanneer je gaat vrijspelen, vragen we je altijd het overzicht met maatregelen op het park door te nemen. Deze staan op de website. Voor vragen of suggesties over de openstelling kan je altijd contact opnemen met de secretaris van het bestuur (secretaris@dedelftsehout.nl).

Hoe werkt het?

Vrijspelen
Wanneer de gemeente goedkeuring heeft verleend, kan er met maximaal 4 personen per baan worden vrijgespeeld. Nu kan dit nog met maximaal 2 volwassenen. Afhangen gaat via de ClubApp. Zie de website voor instructies om de app te downloaden.
Per dag kan 1 reservering van 1 uur worden gemaakt. Hiermee hopen we iedereen in de gelegenheid te stellen lekker te tennissen. Je arriveert op de starttijd en verlaat het park direct na het spelen.
Aangezien de banen van ’s ochtends 9:00 uur tot ’s avonds laat beschikbaar zijn, vragen we je nadrukkelijk overdag te reserveren. Je hebt dan grotere kans dat er een baan beschikbaar is. Alleen leden die hun contributie hebben betaald, kunnen een baan reserveren. Mocht je dat vergeten zijn, neem contact op met de penningmeester.

Tennisladder
Twee laddercompetities voor singles zijn reeds beschikbaar. Wanneer de gemeente goedkeuring heeft verleend, verwachten we snel daarna ook met een nieuwe dubbelladder te beginnen. Volg de link voor meer informatie over de verschillende ladders.

Introducees: even niet

Vanwege de verwachte toename van de drukte zodra volwassen leden weer mogen dubbelen, is het introduceren van niet-leden voorlopig niet mogelijk.

Komende activiteiten

6 juni om 19.30 uur is de Jubileum loterij en om 20.00 uur is de online Pubquiz met onze eigen hosts Anika en Rogier

Vriendelijk verzoek aan alle leden

Wij verzoeken alle leden om de aanwijzingen van de toezichthouders op het park op te volgen, in het belang van jouw eigen gezondheid en die van anderen. We snappen dat het verleidelijk is om na het tennissen nog even na te praten op het park. En continu 1,5 meter afstand houden, ook op de baan, of het volgen van de looplijnen is echt even wennen. Maar het volgen van deze richtlijnen is momenteel de enige mogelijkheid om te kunnen tennissen. De gemeente controleert op naleving van de maatregelen.

Mede namens de medewerkers van het tennispark,

Het bestuur