Nieuws update mei

Nieuwe binnenbanen
‘De meest comfortabele tennisvloer ter wereld’ zo wordt de nieuwe ondergrond van de binnenbanen van tennispark De Delftse Hout internationaal al genoemd en geroemd. In plaats van de harde snelle tapijtbanen, waarbij gewrichten het vaak zwaar hebben, komen uniek dempende en comfortabele Pulastic Comfort Court tennisbanen. Op 28 mei wordt begonnen met de werkzaamheden om de binnenbanen te vervangen. Naar verwachting duren de werkzaamheden 4 weken.
Lees meer over de nieuwe binnenbanen

In deze periode is het niet mogelijk om in de hal te spelen. Ook kan het zijn dat er af en toe beperkt of minder buitenbanen beschikbaar zijn. De overlast buiten wordt zo veel mogelijk beperkt.
Regent het en zijn de buitenbanen afgekeurd in deze periode dan zorgt Onno voor ouderwetse gezellige spelletjes in ons gezellige clubhuis. Zoals tafeltennis, -voetbal, kaartspelen, sjoelen, Risk etc. En natuurlijk mag je dan ook je eigen spel meenemen!

30 juni feestelijke opening binnenbanen
De nieuwe binnenbanen worden op 30 juni feestelijk geopend tijdens het finaleweekend van het clubtoernooi met de loterij van het Clubtoernooi, BBQ, bubbels en hapjes, DJ, special guests en nog veel meer.

Nog geen KNLTB ledenpas?
Ben je onlangs lid geworden en heb je je contributie betaald? Maar nog geen KNLTB-pas ontvangen?
Stuur dan een e-mail aan de ledenadministratie: ledenbeheer.ddh@gmail.com.
Vermeld als onderwerp "Ledenpas" en geef daarbij aan je naam, geboortedatum en (indien bekend) KNLTB-nummer.
In verband met productieproblemen van de ledenpassen duurt het wat langer dan normaal en de ledenadministratie moet aan de KNLTB doorgeven wie er nog niet over een KNLTB-pas beschikt.

Ladderen
Steeds meer leden doen mee aan de interne laddercompetitie (enkelspel). “We gaan ladderen” is dan ook een steeds vaker gehoorde zin op de club. Doe jij nog niet mee en ben je benieuwd hoe het werkt of wie er al mee doen? Kijk dan op http://clubladder.nl/dedelftsehout of download de gratis app: 'clubladder' van sportconnexions.

Maandagavond toss avond
Al sinds jaar en dag is de maandagavond toss avond bij de Delftse Hout! Een leuke manier om tegen verschillende andere leden te dubbelen. Je speelt niet alleen steeds met en tegen andere leden, waardoor je ander mensen leert kennen, je gaat er ook nog beter van spelen!
Je wordt zo veel mogelijk op je eigen niveau ingedeeld waardoor het voor iedereen leuk is om mee te doen. De toss avonden beginnen elke maandag om 18 uur en de rondes duren steeds 45 minuten. Je kunt elke ronde instromen, dus bijvoorbeeld ook om 19.30. Dus kom gezellig langs op maandag!
Vanwege de toss niet mogelijk om op maandagavond buiten vrij te spelen of ladderwedstrijden te spelen!

Uitbreiding redactiecommissie
Vivienne Smith is toegevoegd aan de redactiecommissie en wordt verantwoordelijk voor het FaceBook account van De Delftse Hout. Welkom Vivienne!
Volg jij ons al op Facebook? 
Heb je een leuk bericht? Stuur dan een e-mail aan redactieddh@gmail.com.
Wij zullen een selectie maken wat wel en niet geplaatst wordt.

BBQ competitieweekend
Op zaterdag 2 en zondag 3 juni is het laatste competitieweekend. Traditiegetrouw is er weer een uitgebreide BBQ. De BBQ gaat om 17 uur aan en blijft tot een circa 21 uur branden. Er is zowel op zaterdag als op zondag een BBQ. Ben je vegetarisch? Graag aangeven bij de inschrijving.
Schrijf je in via parkmanager@tennisdelft.nl. Kosten €10,- bij voorinschrijving en op de dag zelf €12,50.
Rond 19 uur worden de kampioenen gehuldigd.

Schrijf je voor 8 juni in voor het Clubtoernooi
Heb jij je al ingeschreven voor het leukste clubtoernooi van Nederland? Nee? Haast je, want de sluiting is op vrijdag 8 juni.

Het Clubtoernooi start met het enkelspeltoernooi op maandag 18 juni. Er wordt gespeeld in poulevorm, waarbij je - afhankelijk hoe goed je het doet - toch gauw een keer of drie/vier in actie zal komen. De finales van het enkeltoernooi zijn op zondag 24 juni.
Schrijf je via deze link in voor het enkelspeltoernooi.

De dubbels worden de aansluitende week gespeeld, waarbij we beginnen op zondag 24 juni en eindigen op zondag 1 juli. Voor de dubbelpartijen wordt er gewerkt met een verliezersronde, zodat je altijd 2 keer speelt. Op deze manier kan iedereen toch aan 2 dubbelonderdelen mee doen.
Schrijf je via deze link in voor het dubbelspeltoernooi.  

Het clubtoernooi voor de jeugd begint op vrijdag 22 juni en eindigt ook op zondag 1 juli. Het is dan voor sommigen tentamentijd, maar daar zullen we rekening mee (proberen te) houden. In principe gaat het jeugdtoernooi ook in poulevorm.
Schrijf je via deze link in voor het jeugtoernooi. 

Naast de wedstrijden worden ook andere leuke activiteiten georganiseerd. Volg het Clubtoernooi ook op Facebook.  

Korting voor het grastoernooi Rosmalen, met Kiki Bertens en Andy Murray
Dit jaar is onze vereniging partner van het enige gras tennis toernooi van Nederland: het Libema Open in Rosmalen dat van 11 tot 17 juni wordt gespeeld. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi, zoals Kiki Bertens en zelfs Andy Murray! Via de link www.libema-open.nl/clubactie en de speciale code (delft-lo18) krijg je als lid van de DDH €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten.
En tegelijkertijd steun je onze vereniging: per verkochte entreekaart ontvangt de vereniging €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart!

AVG en privacy statement
Misschien heb je er al iets over gehoord: de nieuwe regels over het gebruik van jouw persoonsgegevens. Deze worden aangeduid als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en gelden vanaf 25 mei 2018. Op dit moment werkt het bestuur aan een nieuw privacy statement. We zullen daarin o.a. beschrijven welke persoonsgegevens de vereniging bijhoudt, voor welk doel en met wie deze worden gedeeld. Zodra een definitieve versie gereed is, sturen we deze naar de leden.