Nieuws van het bestuur 17 december 2021

Fijne Feestdagen!

Het wordt overal gezegd; het was een bijzonder jaar. Met voor onze vereniging een groot aantal nieuwe leden die graag willen tennissen. Met een zeer succesvol open toernooi en gezellige clubkampioenschappen. En een gezellige najaarscompetitie, die dit jaar gelukkig helemaal uitgespeeld kon worden. Met goed verzorgde faciliteiten en een gastvrij onthaal bij Baan 13 (als ze open mochten). Er is veel getennist, veel gelachen en soms op het scherpst van de snede gespeeld. Voor mij (voorzitter Angelien) was het de eerste keer dat ik bij de Regiocup aanwezig was, en dat vond ik zeer inspirerend. We hebben voldoende plannen voor het komende jaar, en hopen dat we die in 2022 waar kunnen maken. Maar tot die tijd, wensen wij, het Bestuur van tennisvereniging De Delftse Hout, u fijne feestdagen. Voor 2022 wensen wij u alle goeds maar vooral een gezond jaar.

 

Winterbanen

De tennisvereniging heeft ook dit jaar in de winter weer twee banen gehuurd. Je kunt deze banen afhangen via de ClubApp. Maak er gebruik van!

 

Opzeggen

We betreuren het natuurlijk ten zeerste, maar als je je lidmaatschap wilt opzeggen, doe dit dan vóór 1 januari 2022. Daarna ben je de contributiebijdrage voor 2022 verschuldigd.