Nieuws van het bestuur

Corona update: competities stopgezet, vrij spelen en training blijven mogelijk

Tijdens de persconferentie van de regering op 13 oktober zijn extra maatregelen aangekondigd om het coronavirus te lijf te gaan. De najaarscompetitie en toernooien zijn afgelast, maar vrij spelen en trainen met 4 personen (exclusief trainer) op één baan blijft mogelijk. Volwassenen dienen ook op de baan 1,5 meter afstand te houden. Naast de bar zijn ook douches en kleedkamers gesloten en publiek is niet toegestaan. Lees hier de toelichting van KNLTB.

 

Gebruik het tegoed op je ledenpas!

In juli heeft elk lid dat al het hele jaar lid is en de contributie heeft voldaan een tegoed op zijn ledenpas ontvangen. Wist je dat je het resterende tegoed ook kan benutten om de baanhuur van een binnenbaan te betalen? Dus steun de stichting die ons park beheert en maak een reservering. Online kun je de actuele baanbezetting bekijken. Betalen met je ledenpas werkt helaas niet bij een online reservering, maar je kunt ook bellen naar de bar (015-2570416) om een baan te reserveren en deze ter plaatse af te rekenen.

 

Welkom aan nieuwe leden van DSLTC

Recent zijn bijna 40 leden vanuit DSLTC naar onze vereniging overgekomen. DSLTC is een kleine studententennisvereniging met zes competitieteams. DSLTC speelde tot voor kort op het TU-sportterrein, maar wilde meer. De mooie gravelbanen en de goede sfeer op ons park hebben ertoe bijgedragen dat het bestuur van DSLTC heeft besloten om alle leden in principe over te laten gaan naar De Delftse Hout. De overgang vindt voor de meeste spelers formeel vanaf 1 november plaats, maar enkele voormalige DSLTC-ers zullen al eerder aan het tennissen zijn op het park. Het bestuur van onze vereniging wil de nieuwe leden van harte welkom heten in hun nieuwe tennisomgeving en ze veel plezier wensen op de baan.