Nieuwtjes april

Competitie en vrij spelen

Afgelopen weekend is de competitie weer van start gegaan met prachtig weer, mooie partijen en veel gezelligheid op het park! Ook dit weekend zal er weer gespeeld worden. Ben je in de gelegenheid, kom dan vooral even langs! Zowel op zaterdag als op zondag speelt Heren 1 thuis.

Let op als je vrij wilt spelen tijdens de competitieweekenden. Op zaterdag kan dit tot 14 uur en vanaf 18 uur. Op zondag kan dit tot 10:30 en vanaf 18 uur. Uiteraard kan er ook in de hal getennist worden.  

 

Ledenpassen

Heb je je contributie al voldaan? Dan kun je in principe je ledenpas ophalen bij de balie van het tennispark. Dit geldt ook als je je contributie hebt betaald via een machtiging voor automatische incasso.

Na een storing waarbij de KNLTB gedurende enkele weken geen passen meer leverde, zijn deze week weer nieuwe ledenpassen geleverd. Is je pas er nog niet bij of heb je vragen daarover, stuur dan een e-mail naar ledenbeheer.ddh@gmail.com.

 

Redactiecommissie zoekt nieuwe leden

Helaas heeft Marijn Abbenhuijs de redactiecommissie verlaten. Marijn, bedankt voor je inzet! De redactiecommissie is nu op zoek naar 1 of 2 nieuwe leden. Lijkt het je leuk om nieuwsberichten te schrijven over de vereniging, clubmails te versturen, de Facebook-pagina te onderhouden, en ben je graag op de hoogte van het reilen en zeilen van de vereniging, dan is de redactiecommissie iets voor jou! Heb je interesse of vragen, stuur dan een e-mail naar redactieddh@gmail.com.

 

Afhangbord vernieuwd

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, is er een nieuw afhangbord. Het afhangen gaat bijna hetzelfde als op het oude bord. Je kunt nu direct je pasje door de lezer halen en dan kom je in het afhang-menu. De belangrijkste wijziging is dat je op dit afhangbord alleen buitenbanen kunt afhangen. Het afhangen van binnenbanen gaat nu via het reserveringssysteem van de Stichting. Hiervoor hangt er een terminal bij de ingang van de hal.

Organiseer je vanuit een commissie een activiteit waarvoor banen gereserveerd moeten worden, mail dit dan tijdig naar Brigit Arbman (brigit@dsw155.nl) of Vivienne Smith (vivs@hotmail.com) zodat zij de reservering erin kunnen zetten.

 

Activiteitenkalender

De activiteitenkalender van ons tennispark hangt aan het hek van het oefenveldje. Pak je agenda en noteer alle leuke activiteiten die op ons park georganiseerd worden!

 

Tennistops trainer Fabian in het nieuws

De KNLTB vindt het belangrijk dat tennisleraren zichzelf continu ontwikkelen, en biedt hiervoor verschillende trajecten aan. In CentreCourt, de nieuwssite van de KNLTB, staat een leuk artikel over het ontwikkeltraject van onze eigen hoofdtrainer Fabian Stoelinga van Tennistops. Je kunt lezen hoe Fabian trainingsmethoden in andere sporten heeft bestudeerd om effectiever te worden in het geven van gerichte tennislessen. Lees hier het artikel op CentreCourt.

 

Vereniging en Tennistops verlengen samenwerking en stellen concrete doelen

De vereniging en Tennistops hebben een nieuwe samenwerkingsovereenkomst gesloten waarin is afgesproken dat Tennistops ook de komende 3 jaar tennistrainingen voor de vereniging verzorgt. In combinatie met deze overeenkomst gelden concrete afspraken voor telkens 1 jaar die onder meer betrekking hebben op de bijdrage van Tennistops aan ledenbehoud en ledenwerving, het versterken van het prestatieve tennis, persoonlijke ontwikkeling van trainers en communicatie.

“Ik ben blij met deze nieuwe overeenkomst voor 3 jaar omdat het zekerheid geeft en het vertrouwen van de tennisvereniging in Tennistops onderstreept”, aldus Fabian Stoelinga van Tennistops. Houwke Liem, penningmeester van de vereniging vervolgt “De vereniging is tevreden met Tennistops als partner, maar wil de samenwerking op een aantal punten graag verder ontwikkelen. Deze combinatie van een overeenkomst voor 3 jaar en concrete doelen die per jaar worden gesteld bieden de vereniging zowel continuïteit als flexibiliteit.” De nieuwe overeenkomst is tijdens de Open Dag ondertekend.