Open Toernooi 2020

Het was lang spannend en onzeker, maar we mogen weer toernooien spelen! Ook dit jaar wordt het Delftse Hout Open Toernooi georganiseerd. Het toernooi vindt plaats in week 34, van 17 tot en met 23 augustus.

We hebben er als Open Toernooi Commissie ontzettend veel zin in en gaan proberen een leuk toernooi neer te zetten. En daarbij hebben we jullie nodig! Schrijf je in via mijnknltb.toernooi.nl als je jouw tennis-skills eindelijk weer eens wilt testen in een echte wedstrijd! Via de link kun je ook het regelement bekijken.

Daarnaast zijn we voor de organisatie tijdens de toernooiweek op zoek naar vrijwilligers. We hebben vrijwilligers nodig die ons willen helpen bij de wedstrijdtafel en op het park, en ook zijn we op zoek naar fotografen. Heb je een goede camera en vind je het leuk om een paar avonden of in het weekend foto’s te maken, stuur dan een e-mail met je contactgegevens en welke dagen je zou kunnen helpen naar delftsehoutopen@gmail.com. Wil je aan de wedstrijdtafel helpen, stuur ons dan ook een e-mail.

Open Toernooi commissie 2020 (Boyan Domhof, Michael Liem, Jorrick Wubs)