Openingstoernooi – Om het ‘gravel’-gevoel weer te krijgen!

Op de open dag op 2 april vindt van 14:00 tot 17:00 uur het openingstoernooi plaats, voor seniorleden van DDH. Bij dit toernooi worden in een aantal rondes dubbels gespeeld met wisselende partners. Omdat dit de start van het seizoen is en de voorjaarscompetitie het weekend erna alweer begint, kun je eventueel aangeven met wie je ingedeeld wilt worden. Zo kun je met je competitiepartner(s) vast wennen aan het gravel!

Ook als je geen competitie speelt ben je van harte welkom! We proberen weer zo leuk mogelijke combinaties qua speelniveau te maken. En voor diegenen die nog niet zo lang tennissen, hier houden we rekening mee! Geef dit dan aan bij je inschrijving.

We hopen natuurlijk dat we lekker buiten kunnen spelen, maar bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de hal.

De kosten voor het toernooi zijn € 2,-  (incl. 1 consumptie). Voor de winnaars zal er een leuk prijsje zijn! Schrijf je in door een e-mail te sturen naar activiteiten_delftsehout@outlook.com. Vermeld daarin je naam en speelsterkte (dubbel). Wil je met je competitiepartner(s) ingedeeld worden, geef dan ook zijn/haar naam door (let op: hij of zij moet zich zelf ook inschrijven!).