Paviljoen dicht, maar we mogen blijven tennissen

De recente coronamaatregelen die het kabinet heeft aangekondigd, hebben ook effect op onze vereniging en ons park.
Vanaf vanavond (dinsdagavond) zijn het paviljoen en terras gesloten. Het mosseltoernooi, dat voor komende donderdag stond gepland, kan daarom geen doorgang vinden.

Gelukkig mogen we wel blijven tennissen, zowel binnen als buiten. Dat geldt voor vrijspelen, training, competitie en eventuele andere toernooien. 
Kleedkamers en toiletten zullen ook open blijven.

Het basisidee is: kort voor je begint kom je naar het park en direct na het tennissen ga je weer naar huis.

Afhangen

Afhangen voor vrijspelen buiten gaat uitsluitend via de app. Zolang het paviljoen gesloten is hoef je de reservering niet meer in het paviljoen te bevestigen.


Geen publiek

Publiek is niet welkom. Niet bij het vrijspelen, niet bij training en niet bij competitie.
Een uitzondering wordt gemaakt voor begeleiding van jeugd t/m 17 jaar naar een ‘uitwedstrijd’.
Lees hier een informatief artikel van de KNLTB.  

Centraal aanspreekpunt

Tijdens de najaarscompetitie (buiten) is de Verenigingscompetitieleider (VCL) in principe het centrale aanspreekpunt. Als je rondvraagt of zoekt naar de persoon met een geel hesje kom je er altijd snel achter wie dat is. Op andere momenten is de aanwezige parkmedewerker het centrale aanspreekpunt.

Het spreekt voor zich dat iedereen de aanwijzingen van de VCL en de parkmedewerkers opvolgt, maar het kan geen kwaad extra vriendelijk te zijn. Zij zetten zich in om ons veilig te laten tennissen!

Als er meer specifieke informatie is ontvang je die via TC / JC, Tennistops of parkmedewerkers.

Voor tussentijdse vragen kan je altijd contact opnemen met de secretaris van de vereniging:  secretaris@dedelftsehout.nl.