Van het bestuur 13 maart 2022

Opening buitenseizoen

Op zondag 3 april wordt het buitenseizoen geopend. In de ochtend wordt er veel voor de jeugd georganiseerd. Later op de dag zullen er voor de (nieuwe) leden ook activiteiten zijn. Houd de website in de gaten. En mocht je willen helpen, vrijwilligers zijn altijd nodig. Meld je dan bij commissies@dedelftsehout.nl.

 

Voorjaarscompetitie

Dit jaar doen er maar liefst 40 seniorenteams en 20 jeugdteams mee aan de competitie. We zijn blij met de grote belangstelling, maar dat leidt wel tot grote drukte. Tijdens de competitie zal er op vrijdagavond, zaterdag overdag en zondag overdag nauwelijks tot geen ruimte zijn voor vrij spelen. De competitiedata zijn hier te vinden.  

We zijn nog op zoek naar dames die af en toe willen invallen. Wil je je opgeven als invaller, stuur dan een e-mail naar competitie.ddh@gmail.com. Ook heren mogen zich nog steeds aanmelden als invaller.

 

Ontbreken secretaris en vrijwilligers

Tijdens de ALV heeft het Bestuur aangekondigd dat bij het blijven ontbreken van de secretaris deze diensten zullen worden ingehuurd. Dat geldt wellicht ook voor andere activiteiten waarvoor geen vrijwilligers worden gevonden. Het is mogelijk dat dit op termijn tot een verhoging van de contributie leidt. Wil je als vrijwilliger iets voor de vereniging betekenen? Stuur dan een e-mail naar commissies@dedelftsehout.nl.