Vooraankondiging online ALV dinsdag 16 februari 2021 van 20 tot 21 uur

Gezien de nog onzekere situatie met betrekking tot versoepeling van de coronamaatregelen vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze vereniging dit jaar digitaal plaats. De ALV is gepland op dinsdagavond 16 februari van 20 tot 21 uur, je kunt vanaf 19:45 uur inloggen. Tijdens de ALV legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid in 2020 en kijken we samen vooruit naar 2021.

We hadden natuurlijk veel liever een persoonlijke ontmoeting met leden georganiseerd, maar uitstel van de ALV tot een latere datum is helaas geen optie. De digitale ALV heeft ook enkele voordeeltjes: we maken er een compact programma van (ongeveer 1 uur) en het kost heel weinig moeite om erbij te zijn. De traditionele nazit met een drankje houden jullie tegoed.

Documenten voor de ALV zijn ongeveer twee weken van te voren beschikbaar. Voor het opvragen van deze documenten en het opvragen van een link om de ALV bij te wonen neem je contact op met onze secretaris Anja van Langen (secretaris@dedelftsehout.nl).