Voorjaarscompetitie senioren 2021 verplaatst naar het najaar

De KNLTB heeft besloten dat de Voorjaarscompetitie voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar. De verwachting is dat, mede doordat er nu flink gevaccineerd wordt, in het najaar de competitie zonder beperkingen kan doorgaan. Of dat inderdaad zo is, is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten. Voor algemene vragen en gevolgen over het verplaatsen van de competitie door de KNLTB naar het najaar verwijzen we je naar de KNLTB-site.

Met alle leden die ingedeeld waren in de voorjaarscompetitieteams hebben wij als TC contact opgenomen. Zij krijgen voorrang bij de najaarscompetitie. Als er eventueel nog open plekken zijn, dan kunnen andere leden zich daarvoor later aanmelden. Bericht daarover volgt via de clubmail, website en ClubApp. Wil je je opgeven als invaller of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar de TC (competitie.ddh@gmail.com).

De jeugdcompetitie kan misschien in verkorte vorm nog wel doorgaan met 5 speeldagen vanaf 28 mei. De KNLTB verwacht daar in de week van 11 mei, na de volgende persconferentie, duidelijkheid over te kunnen geven.

Het huidige openingsplan en het gebrek aan perspectief op eerdere versoepelingen betekent ook dat alle open senioren toernooien t/m 4 juli worden geannuleerd.

Met vriendelijke groet, de TC (Annemiek, Bas, Bianca Eline)