Vrijspelen voor jeugd tot en met 18 jaar

Goed nieuws, vanaf zaterdag 2 mei is ook vrijspelen voor de jeugd tot en met 18 jaar mogelijk. In lijn met de adviezen van RIVM, Gemeente Delft en de KNLTB maken we onderscheid in de groep tot en met 12 jaar en van 13 tot 18 jaar.

Jeugd tot en met 12 jaar

Voor de groep tot en met 12 jaar is er elke zondagochtend vanaf 3 mei tot in ieder geval 20 mei van 09.00 – 12.00 uur ruimte om vrij te spelen. Dit is tennissen onder begeleiding van de Jeugd Commissie (JC). We vragen hierbij om vooraf in te schrijven via een mailtje aan jeugdtvddh@gmail.com met als onderwerp jeugd vrij spel zondag dd-mm-jj. Stuur a.u.b. voor zaterdag 16:00 uur de mail.

Wij verdelen de zondagochtend in twee groepen op: echter je mag je ook inschrijven voor de complete ochtend. De begeleider wijst op de regels, regelt de baanindeling en wie tegen wie speelt.

De belangrijkste richtlijnen waaraan we ons moeten houden staan op homepage: https://www.dedelftsehout.nl/

Wij vragen alle ouders of verzorgers van jeugdleden deze informatie met uw zoon/dochter goed door te nemen, alvorens naar de club te komen!

Jeugd 13 tot 18 jaar

Voor de jeugd van 13 tot 18 kan via de ClubApp worden afgehangen. Dit mag voor 1 uur per dag en er moet minimaal 15 minuten zitten tussen reserveringen. Is dit niet het geval dan zal de stichting de reservering verwijderen. Op de club zelf mag niet afgehangen worden!
Voor informatie over de ClubApp zie https://www.dedelftsehout.nl/nieuws/de-delftse-hout-clubapp-is-live/.
Mocht het nog niet lukken met de ClubApp dan kun je reserveren door naar de club te bellen. Telefoonnummer 015 – 2570416.

Na het uur spelen moet de baan worden gesleept waarbij handschoentjes gebruikt worden die beschikbaar zijn op de 4 hygiëne punten op het park. Na spelen en slepen onmiddellijk weer het park verlaten.

Ook hierbij geldt dat degene die komen spelen zich moeten houden aan de richtlijnen op de website van de vereniging. En vragen we om deze informatie goed te lezen, voordat het jeugdlid naar de club komt.

Miniveld en tennismuur

Het is niet toegestaan om te spelen op het miniveld en de tennismuur. Omdat het miniveld en de tennismuur niet in de ClubApp kunnen worden gereserveerd, zouden dan kinderen komen, zonder dat ze kunnen spelen. Dit willen we vermijden.

Op 12 mei volgt er weer een persconferentie met de maatregelen vanaf 20 mei. Uiteraard hopen wij jullie dan aanvullende tennismogelijkheden te kunnen bieden.