We mogen allemaal weer tennissen!

We mogen allemaal weer! En nu echt!

De gemeente Delft heeft ons plan van aanpak voor de openstelling voor leden van 19 jaar en ouder goedgekeurd! Vanaf morgen, dinsdag 12 mei, kan er door iedereen weer getennist worden! Aan de openstelling zijn strikte voorwaarden verbonden. Het complete overzicht vind je op de website. We vragen je dit overzicht door te nemen voordat je gaat tennissen. Voor vragen of suggesties over de openstelling kun je altijd contact opnemen met de secretaris van het bestuur (secretaris@dedelftsehout.nl).

Van iedere verandering zullen we je op de hoogte houden. Dus houd de ClubApp en de ledenmail in de gaten. We wensen je wel al veel plezier en hopen dat er veel gebruik gemaakt gaat worden van onze mooie nieuwe banen.

 

ClubApp

Net als bij de jeugd zal voor het afhangen door volwassenen gebruik worden gemaakt van de ClubApp. Als je dat nog niet gedaan hebt, download hem dan alvast! Zie de website voor instructies.

 

Vrijspelen

Er kan met 2 personen per baan worden vrijgespeeld. Via de ClubApp reserveer je een baan op de dag zelf. Per dag kan 1 reservering van 1 uur worden gemaakt. Hiermee hopen we iedereen in de gelegenheid te stellen lekker te tennissen. Men wordt geacht buiten de gereserveerde tijd niet op het park aanwezig te zijn, dus arriveer op de starttijd en verlaat het park weer aan het eind van het uur. Het clubhuis is gesloten, wel zal er toezicht worden gehouden.

Aangezien de banen van ’s ochtends 9:00 uur tot ’s avonds laat beschikbaar zijn, vragen we je nadrukkelijk ook juist overdag te reserveren. Je hebt dan grotere kans dat er een baan beschikbaar is. Alleen leden die hun contributie hebben betaald, kunnen een baan reserveren. Mocht je dat vergeten zijn, neem dan contact op met de penningmeester.

 

Tennisladder

Ook de laddercompetitie voor enkels is beschikbaar, een extra stimulans om wat vaker op de baan te staan. De eerste ronde van de laddercompetitie start op 18 mei. Wil je in de eerste ronde gelijk meedoen, schrijf je dan snel in! Er bestaat een enkelladder gemengd (heren en dames) en één specifiek voor dames. Voor de laatste zijn nog niet voldoende inschrijvingen om te starten, deze zal waarschijnlijk later starten, afhankelijk van wanneer er voldoende inschrijvingen zijn. Ook voor de ladderwedstrijden geldt vooralsnog het maximum van 1 uur. Meer informatie over de laddercompetitie, die voor elk niveau is, en hoe je je inschrijft, is beschikbaar op de website.  

 

Tennistrainingen

Als je traint bij Tennistops zul je via hen te horen krijgen wanneer je weer mag trainen. In principe is het maximale aantal spelers per baan voor een training 4. We hopen dat je snel weer op je eigen niveau bent en wensen je vooral veel lesplezier!

 

Hulp gevraagd

Omdat we de komende tijd veel digitaal en vooraf moeten regelen, zijn we op zoek naar mensen die daar handig in zijn. Vooral voor het organiseren van de toss en eventueel het clubtoernooi kunnen we extra handjes goed gebruiken. Een mail aan commissies@dedelftsehout.nl volstaat.

 

Komende activiteiten

We hopen dat het clubtoernooi later in de zomer plaats kan vinden. Het open toernooi blijft voorlopig in week 34 gepland. Ook het Ouder-Kind toernooi op 5 juli gaat waarschijnlijk door. Uiteraard mits dit allemaal past binnen de geldende richtlijnen.

 

Compensatie

Het Bestuur vindt het natuurlijk vervelend dat je niet in staat bent geweest om vanaf 1 april te spelen. Voor zover onze financiële situatie dat toe laat, zullen we hiervoor iets van compensatie geven. Hoe en in welke vorm weten we nog niet, maar ook daarvoor geldt: houd de clubmail in de gaten.

 

Ook met de sponsoren doen we het samen

“We moeten het samen doen” kom je nu overal tegen. Dat geldt ook voor onze sponsoren. Wij zijn blij dat zij ons ook nu blijven steunen en vragen aan jullie, onze leden, om af en toe ook aan de sponsoren te denken. Hoofdsponsor iTennis biedt een voucher t.w.v. €10,- aan. Een leuke kans om je uitrusting weer in orde te maken en de sponsor een zetje in de rug geven. Op vertoon van je KNLTB-pas krijg je in de winkel € 10,- extra korting. De voucher is ook in de webshop te verzilveren! De code hiervoor is via de clubmail verstuurd. 

De voucher is geldig tot en met 14 juni 2020 bij een minimale besteding van €50,- en maximaal 1 voucher per persoon. Je kan ook langskomen in de winkel die uiteraard is aangepast aan alle Covid19 maatregelen.

De overige sponsoren van de vereniging vind je op de website. Daarnaast steunen diverse sponsoren de open toernooien en het jubileum.

 

Suggesties of vragen? Neem contact op met de secretaris van onze vereniging (secretaris@dedelftsehout.nl) of met een ander bestuurslid.

Maar vooral: Let goed op jezelf en op elkaar. Dat blijft het belangrijkste.

Met sportieve groet, het bestuur van TV De Delftse Hout.