We mogen we allemaal ook weer dubbelen!

De gemeente Delft heeft goedkeuring verleend waarmee ook volwassenen weer mogen dubbelen! Alle andere maatregelen blijven gehandhaafd zoals afstand houden, afschrijven via de app en de aanwijzingen van de toezichthouders op het park opvolgen. Op de website staat het complete overzicht met maatregelen. Neem dit overzicht alsjeblieft door voordat je komt spelen. Het terras en het clubhuis moeten nog gesloten blijven. Voor vragen of suggesties over de openstelling kan je altijd contact opnemen met de secretaris van het bestuur (secretaris@dedelftsehout.nl).

Wij wensen iedereen heel veel veilig speelplezier!

Hoe werkt het?

Vrijspelen
Er kan met maximaal 4 personen per baan worden vrijgespeeld. Afhangen gaat via de ClubApp. Zie de website voor instructies om de app te downloaden.
Per dag kan 1 reservering van 1 uur worden gemaakt. Hiermee hopen we iedereen in de gelegenheid te stellen lekker te tennissen. Je arriveert op de starttijd en verlaat het park direct na het spelen.
Aangezien de banen van ’s ochtends 9:00 uur tot ’s avonds laat beschikbaar zijn, vragen we je nadrukkelijk overdag te reserveren. Je hebt dan grotere kans dat er een baan beschikbaar is. Alleen leden die hun contributie hebben betaald, kunnen een baan reserveren. Mocht je dat vergeten zijn, neem contact op met de penningmeester.

Tennisladder
Twee laddercompetities voor singles zijn reeds beschikbaar. We verwachten snel met een nieuwe dubbelladder te beginnen. Volg de link voor meer informatie over de verschillende ladders.

Introducees: even niet

Vanwege de verwachte toeloop van dubbels, is het introduceren van niet-leden voorlopig niet mogelijk.