Afhangen

Met behulp van het Jiba digitale afhangbord in het clubhuis (bij de trap naar beneden) kun je met je KNLTB-ledenpasje een baan afschrijven. Het afhangbord bestaat uit een touchscreen met een kaartlezer. Je kiest met je medespeler(s) een baan, haalt de spelerspassen door de kaartlezer en de baan is gereserveerd.

Wat minder bekend is, is de website www.jiba-afhangbord.nl. Via deze site kunnen alle leden thuis inloggen en de actuele baanbezetting bekijken, met andere woorden: zien hoe druk het is op het park. Dit gebeurt met het eigen KNLTB-lidnummer ofemailadres en het bijbehorende wachtwoord. !!
LET OP: Dit werkt alleen met het e-mailadres dat vanuit onze ledenadministratie bij de KNLTB bekend is.

Er kan een nieuw wachtwoord worden aangevraagd door je KNLTB-lidnummer en e-mailadres in te vullen. Het wachtwoord wordt dan via de mail verstuurd. Wanneer het niet lukt zelf een nieuw wachtwoord aan te vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie via ledenbeheer.ddh@gmail.com. Via deze weg wordt dan ook een nieuw wachtwoord verstuurd. Nieuwe leden zullen deze optie sneller moeten gebruiken, omdat hun gegevens na aanmelding nog bij de KNLTB doorgegeven moeten worden door de ledenadministratie. Het wachtwoord is later altijd te wijzigen in Jiba door op “Profiel” te klikken.

Door na het inloggen op “Jiba Afhangbord” te klikken is de baanbezetting te zien vanaf zo’n 45 minuten geleden tot en met een paar uur vooruit. In onze Agenda worden de verenigingsactiviteiten bekend gemaakt. Maar deze gebruiken niet altijd alle banen. Via het afhangbord is te zien hoeveel banen er voor vrij spelen beschikbaar zijn. Daarnaast wordt bij slecht weer ook aangegeven wanneer de buitenbanen onbespeelbaar zijn verklaard door de groundslieden. Het is niet mogelijk online een baan af te schrijven.